Professionel webdesign

Vi tilpasser alle vores design til alle enheder!

Her hos VKMmedia kan vi lave mange forskellige ting.

Simpel hjemmesider
Avanceret hjemmesider
Simpel webshops
Avanceret webshops
Booking sites
….Og meget mere….
Kontakt os idag og høre om dine muligheder

Vi bygger med:

Om VKMmedia

VKMmedia er et lille web bureau fra hjertet af Horsens. Vi har i de sidste 15 år arbejdet med hjemmesider, webshops og E-handel, så vi har lidt erfaring synes vi selv. Vi lægger stort vægt på, at lytte til vores kunder, så de er 100% tilfredse, når de vælger os til at lave deres projekt. Udover vores erfaring, så samarbejder vi med nogle af de store virksomheder, så vi kan tilbyde de mest professionelle produkter til dig.  

Hjemmesider til alle brancher

- professionelt og brugervenligt

Hos VKMmedia bestræber vi os på at lave hjemmesider, som er personlige og afspejler din virksomhed på bedst mulige måde. Vi fokuserer derfor på, at du er tilfreds og føler dig tryg ved vores samarbejde. Vi forholder og fordyber os i den opgave, du sætter os på og ønsker at løse den med din tilfredshed som mål.

Med en hjemmesideløsning fra VKMmedia, får du et unikt design som tager afsæt i virksomhedens værdier og produktsortiment. Sammen med designet, fokuserer vi på kort og klar kommunikation 

 Vi laver din hjemmeside helt fra bunden, så den bliver tilpasset netop dit ønske. Vi bruger Astra Pro som tema og Elementor pro til at bygge din hjemmeside med. Du har også mulighed for at tilknytte booking eller andre ting til din hjemmeside.

Webshops til små og store

- Skab vækst i din forretning idag

Hos VKMmedia bestræber vi os på at lave webshop, som er professionelt og afspejler din virksomhed på bedst mulige måde. Vi fokuserer derfor på, at du er tilfreds og føler dig tryg ved vores samarbejde. Vi forholder og fordyber os i den opgave, du sætter os på og ønsker at løse den med din tilfredshed som mål.

Med en webshopløsning fra VKMmedia, får du et unikt design som tager afsæt i virksomhedens værdier og produktsortiment. Sammen med designet, fokuserer vi på kort og klar kommunikation 

 Vi laver din webshop helt fra bunden, så den bliver tilpasset netop dit ønske. Vi bruger Astra Pro som tema og Elementor pro til at bygge din hjemmeside med. Du har også mulighed for at tilknytte diverse plugins og andre ting til din hjemmeside.

Partner

Vi har valgt at samarbejde med følgende virksomheder, for at kunne tilbyde den rigtige løsning til dig. Dette betyder også at vi kan tilbyde en høj kvalitet og service indenfor netop disse temaer og plugins. Du kan læse mere omkring deres produkter i vores blog eller på deres egne hjemmesider ved at trykke på deres logoer

Scroll til toppen