Skal vi lave din hjemmeside?

Har du brug for en ny hjemmeside, som er udviklet fra bunden og er tilpasset netop til dit behov, så er du kommet det rigtige sted.

Ryd

DKK 199,00DKK 1.999,00

Lidt om hvordan vi gør det

Når du bestiller en hjemmeside hos VKMmedia, så bygger vi din hjemmeside op med temaet, som hedder Astra Pro og bruger Elementor Pro som page builder. Dette gør at vi kan tilpasse stort set alt på din hjemmeside. Desuden vil der være nogle projekter hvor der er behov for yderligere tilpasning af din løsning. Her bruger vi oftest JetEngine Crocoblock

Læs i vores blog, hvorfor at det er vigtigt at have Astra Pro og Elementor Pro på din hjemmeside.

Er der andre udgifter?

Når du vælger at vi skal designe din hjemmeside, så er der nogle omkostninger ved dette. Dette kan være udgift til de tema som bliver brugt, eller nogle af de plugins som bliver brug. Hvis du selv køber dem, så skal du selvfølgelig ikke betale, men hvis du vælger os, så kan du få lidt rabat. Vi kræver ikke mere end hvad vi selv betaler, og nogle gange kan du få det billigere igennem os.

Priser

Asta Pro

371 DKK pr. år

Hvis du skal købe det selv igennem deres hjemmeside koster det 371 DKK (59 $)

Elementor Pro

279 DKK pr. år

Hvis du skal købe det selv igennem deres hjemmeside koster det 309 DKK (49 $)

Læs i vores blog, hvorfor at det er vigtigt at have Astra Pro og Elementor Pro på din hjemmeside.

Har du brug for mere hjælp?

Som noget nyt tilbyder vi også hjælp til dig, efter at vi har færdiggjort din hjemmeside. Det kan gøres via en klippekort ordning, hvor du enten kan vælge at betale for 1 gang eller købe 10 gange. 

1 klip

199 DKK

(normalpris 299,-)

10 klip

1999 DKK

(normalpris 2499,-)

Scroll til toppen