Få en professionel hjemmeside

Vi bygger din hjemmeside med:

Astra Pro

Astra Pro er en af de mest brugte temaer til hjemmesider og webshops.

Elementor Pro

Elementor Pro er en af de mest brugt page builder, og selvfølgelig laver vi din hjemmeside i dette program

Dette får du når du køber en hjemmeside hos os

DKK 0,00

Med omkring 15 års erfaring med webdesign, så ved du at du får en hjemmeside, som er gennemtænkt og professionel. Hos VKMmedia vil vi gerne gøre noget ekstra for vores kunder, så derfor samarbejder vi med nogle af de største firma, så vi kan lave netop den hjemmeside, som du ønsker. Nedenfor kan du læse mere om, hvad du får, når du bestiller en hjemmeside igennen os. 

Hjemmeside i WordPress

skal du have lavet en hjemmeside eller har du en hjemmeside, som har brug for et nyt design? Så er du kommet det rigtige sted. Vi tilbyder at lave din hjemmeside i WordPress, med et unikt design netop til dig. Vi tilbyder altid at lave en udkast til hvordan din hjemmeside, kan komme til at se ud.  Desuden har du mulighed for at få forskellige plugins, som f.esk. gøre at man kan lave booking på siden. Vi tilpasser det som du ønsker.

Responsive design

Når du køber en hjemmeside hos os, så får du et tema som tilpasser sig de forskellige enheder. Det er desuden muligt at tilpasse udseendet på de forskellige enheder, så hvis du har et ønske om at det ser ud på en bestemt måde på mobilen, så tilpasser vi selvfølgeligt det til dit ønske.

Scroll til toppen