Sådan reduceres tiden til første byte (TTFB) og servers responstid på WordPress

Jeg vil i dette indlæg prøve at fortælle hvordan du få et bedre scoore på Google PageSpeed Insights, og specielt ved det som hedder “Time to Interactive”

Emner i dette indlæg

Intro

Hvis du nogensinde har kørt en PageSpeed ​​Insights-test, stødte du sandsynligvis på følgende anbefaling: “Reducer den første serversvaretid”. Den oprindelige servers responstid påvirker den samlede indlæsningstid og ydeevne-metrics, såsom den største indholdsfulde maling , en af ​​Core Web Vitals-metrics. Derfor vil det også påvirke din PageSpeed-score.

At reducere den oprindelige serversvaretid betyder, at du skal sænke dit websteds tid til første byte (TTFB) 

TTFB refererer til den tid, det tager en browser at oprette en forbindelse til serveren og begynde at downloade en websides indhold. Så jo mere du kan forbedre din TTFB, jo bedre bliver din præstation.

Lad os forstå, hvad TTFB er, og hvad der forårsager en langsom TTFB. Du finder ud af, hvordan du reducerer det og adresserer PSI-anbefalingen. Du optimerer din WordPress-hastighed og forbedrer din LCP-karakter.

Hvorfor er TTFB vigtigt?

TTFB er en faktor, der bidrager til din samlede sidehastighed, så det er en vigtig måling at holde øje med og optimere – også for at forbedre dine Core Web Vitals-karakterer .

Det er også værd at påpege, at du ikke skal forveksle TTFB med sidehastighed. Det er simpelthen en metrik, der giver dig en idé om dit websteds lydhørhed.

TTFB er en metric, der (for det meste) er inden for din kontrol, som du kan tilpasse for at fremskynde dit websted. Så hvorfor ikke reducere det for at gøre dit websted hurtigere og få en bedre PageSpeed-score?

Hvad er en god tid til første byte (TTFB)?

Google anbefaler en TTFB under 200 ms . Fyrtårnsrevision mislykkes, når browseren venter mere end 600 ms, indtil serveren reagerer på hoveddokumentanmodningen.

Hvis din TTFB er mere end et par hundrede millisekunder, kan der være nogle flaskehalse på din server, som du skal undersøge.

Google anbefaler, at websteder behandler brugerhandlinger / input inden for 50 ms for at sikre et synligt svar inden for 100 ms. For handlinger, der tager mere end 50 ms at gennemføre, skal du altid give feedback, dvs. vise en indlæsningsindikator eller ændre farven for den aktive tilstand

Hvad forårsager en langsom TTFB?

Når det kommer til WordPress-sider, kan flere forskellige faktorer påvirke Time to First Byte:

  • Netværksforsinkelse
  • Høj webtrafik
  • Serverkonfiguration og ydeevne
  • Dynamisk indhold
  • DNS-svartid

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen