Reign of Dragons

Reign of Dragons bringer fantasien og mekanikken til drager til Minecraft Bedrock-udgaven, med dette tilføjelse vil du være i stand til at finde reder, stjæle æg og dræbe drager efter at du vil være i stand til at oprette dine egne drager enten ild eller is, du vil være i stand til at kæmpe med vilde drager som lige. du vil også være i stand til at udvinde Valyrian stål og fremstille rustning og værktøj.

Denne pakken er lavet af: HardLove

Mobs

Ild Drager er magiske og vilde skabninger, der bor i Overworld. De er kendt for deres flugt og meget kraftfulde eksplosioner af ild, der kan ødelægge næsten alt, de er også meget territoriale og har 4 typer angreb i den vilde version og kan simpelthen dræbe spilleren når som helst, desuden jo større er dragen størrelse hårdere for at afslutte det.

Ild drage æg 

Ild drage æg er afgørende, hvis spilleren ønsker at have sin egen drage. For at udklække skal du sætte ild til dem og vente i 30 minutter.

Is drager er magiske og vilde skabninger, der bor i Overworld. De er kendt for at flyve og meget magiske isbrister, der kan ødelægge alt op til grundfjeldet, de er også meget territoriale og har 4 typer angreb i den vilde version og kan bare dræbe spilleren til enhver tid, desuden jo større er størrelsen på den sværeste drage til at afslutte ham.

Is drage æg

Is drage æg er afgørende, hvis spilleren ønsker at have deres egen drage. For udklække dem skal du sætte dem i vandet, og derefter bliver vandet til is og venter i 30 minutter.

Sådan tæmmer du dragerne

Kæledyrsdrager kan tæmmes og dyrkes med råt kød, størrelse 1 kan klatre på spillerens skulder, størrelse 10 kan interageres med en sadel og kan endda nå størrelse 20 for at kunne frigøre ild eller is.

Ting

Dracarys er vigtige genstande, hvis spilleren ønsker at skyde ild eller is fra de monterede drager, på trods af at de er 3 ting, hvor den ene fuldender den anden.

Download pakken

Pakken indeholder:

1xAdfærd pakke

1xRessource pakke

Download pakken her – (Du vil blive viderestillet til mit Google Drev)

Installation

  • Pak filer ud fra mappen
  • tryk på hver enkelt fil og Minecraft åbnes og importen begynder
  • Opret en ny verden hvor du har aktiveret de to pakker

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.