Plugins

Når du får lavet en hjemmeside eller webshop hos VKMmedia, kan det godt ske at der er behov for nogle ekstra plugins. Der findes mange som er gratis, men også nogle som koster nogle penge. Tit kan det faktisk godt betale sig at bruge nogle penge på et specielt plugin, da et betalt plugin tit kan det mere end et gratis. Hvis der er behov for et specielt plugin, så er det for kundens regning, da det betyder at kunder har alle rettighederne til det. Nedenfor er der en liste over forskellige plugins som vi anbefaler til forskellige hjemmesider eller webshops.

Oversigt
  Add a header to begin generating the table of contents

  Booking

  Hvis du ønsker at få et booking plugin til din hjemmeside eller webshop, så anbefaler vi at du bruger Amelia booking. Dette plugin har alle de ting, som du har behov for. Nedenfor kan se hvem dette plugin specielt henvender sig til

  Klinik

  Har du en eller anden form for klinik, hvor du gerne vil tilbyde at dine kunder kan booke en tid hos dig, så er Amelia booking værd at kigge på. Amelia booking hjælper dig og dine kunder med at holde styr på aftalerne.

  Sport & træning

  Tilbyder du træning til dine kunder, enten som individuel eller som hold, så kan Amelia booking løse opgaven. Også selvom at i er flere det tilbyder træning på tværs af hinanden.

  Reparation

  Tilbyder du reparation af bil eller andre produkter, så kig en ekstra gang på Amelia booking, da dette plugin kan løse dine og kunderens behov for at aftale tid og priser for en service.

  Scroll til toppen