Minecraft – Hvad er Realms Plus?

Jeg vil i dette indlæg prøve at fortælle hvad Realms Plus er. I alle mine indlæg prøver jeg at beskrive ting til folk som spiller Bedrock versionen af Minecraft. Du kan på denne oversigt her, se hvilken version du har og hvad der er forskellen på de forskellige versioner.

Hvad er Realms Plus?

Realms Plus er et tilbud fra Minecraft, hvor du få en månedlig pris kan have din egen server til dig og dine venner. Der findes et par forskellige udgaver af Realms Plus, som afhænger af hvor mange bruger som skal være på din server. Du kan vælge en med plads til 2 eller en med plads til 10 personer. Et Realms Plus abonnement med plads til 10 koster 64 kr. hver måned.

Udover din egen server får du også adgang til 50 udvalgte verdener, skinspakker og textures. Og som de selv skriver så bliver der med jævnligt mellemrum udskiftes og til føjes nye. Du kan se hvad der er i de forskellige pakker i disse indlæg, hvor jeg prøver at komme med en liste med hvad der er opdateret i forhold til den sidste måned.

Den af de gode ting ved Realm Plus, er at det kun er én som behøver at købe Realm Plus, hvorpå dine venner også kan få adgang til din server, uden at skulle købe adgang, også selv når du ikke er online. En ting som er lidt negativt, er at du kun kan have en verden oppe på serveren afgangen.

En god ting at gøre før du vælger at købe adgang til Realms Plus, er at benytte dig ad deres 30 dages gratis adgang, for at se om det er noget for dig. Du er også velkommen til at kontakte mig, for at hører om du kan få adgang til min Realms Plus.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.