Minecraft Bedrock – Addons m.m.

Jeg vil her komme med en liste over Mods, addons og texture pakker, som jeg har fundet på nettet. Hvis du trykker på deres link, kan du læse lidt mere omkring hver enkelt. Jeg har selv testen dem og der er INGEN virus i dem. Jeg arbejder desuden på at lave mine egne pakker. Hvis du har brug for at få lave en texture pakke eller skins pakke, så er du velkommen til at kontakte mig, her på hjemmeside via mine kontaktformular eller på mine facebookside, som du finder her.

Reign of Dragons

Reign of Dragons bringer fantasien og mekanikken til drager til Minecraft Bedrock-udgaven, med dette tilføjelse vil du være i stand til at finde reder, stjæle æg og dræbe drager efter at du vil være i stand til at oprette dine egne drager enten ild eller is, du vil være i stand til at kæmpe med vilde drager som lige. du vil også være i stand til at udvinde Valyrian stål og fremstille rustning og værktøj.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.