Mig og Minecraft

Jeg vil i dette indlæg prøve at fortælle min historie omkring Minecraft. Og hvis i har lyst til at spille med mig er i velkommen til at skrive til mig angående dette.

Min historie.

Jeg er forholdsvis ny i Minecraft verden og har stadigvæk rigtig mange ting at lærer, men her kommer min historie. For cirka et år siden efter min søn på 6 år, havde plaget både mig og hans mor i lang tid, købt hun adgang til Minecraft. Jeg tænkte i starten at det var da et kedeligt og underligt spil, men når jeg havde min søn på weekend hos mig brugte vi meget tid på at se forskellige Youtube videoer med forskellige folk som spillede det. Jeg kunne se at min søn hurtigt fandt interesse og syntes også med tiden at det så meget hyggeligt ud. Så i stedet for at se tegnefilm, når han var på besøg brugt vi tiden på at se Minecraft og Roblox videoer.

Jeg havde så i noget tid tænkt på, at købe det til mig selv så vi kunne spille det sammen, når han var hjemme hos mig eller hos hans mor. Men hele tiden synes jeg at det var mange penge for at købe et spil. Men da jeg blev indlagt på sygehuset i starte af Juli måned, tænkte jeg at nu skulle det være, da jeg godt vidste at det vil være en længere indlæggelse. Så jeg købte spillet, det første spil jeg nogensinde har købt til min computer.

Jeg spiller primært med min søn, når han har skærmtid, men også når jeg lige har brug for en pause fra den virkelige verden. Jeg må ærligt indrømme at jeg er blevet overrasket over hvordan man kan blive draget ind i Minecraft universet og hvor mange der faktisk spiller det.

Så du har lyst til at spille med mig kan du finde mig under VKMmedia i Minecraft. Hvis du ikke ved hvordan man tilføjer en ven i Minecraft, så kan du læse dette her indlæg

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.