Klippekort

Køb et klippekort og få hjælp til enhver opgave

 Det kan være, at du har burg for en helt speciel funktion, som du gerne vil have tilføjet til din webshop, eller måske vil du gerne have, at ændret et eller andet på din hjemmeside, så den spiller 100 %. Det er her, at et klippekort er den helt perfekte løsning.

Køb flere timer og spar penge

Det skal altid være helt klart, hvad det er, du får hos os. Det samme gælder, når du har køber en klippekortsaftale. Vi har en helt klassisk opbygning, hvor det bliver billigere, jo flere timer du køber. Vi vil altid gerne hjælpe dig med de opgaver, du gerne vil have løst, og jo flere opgaver du gerne vil løse i samarbejde med os, jo mere billigere bliver prisen. 

1 time

399 DKK

399 DKK pr time

5 timer

1745 DKK

349 DKK pr time

Spar 250 DKK

10 timer

2999 DKK

299 DKK pr time

Spar 1000 DKK

Eksempler på hvad du kan bruge et klip til

Ændringer af indhold

 Er der noget på din hjemmeside eller webshop, som du gerne vil have lavet om? Eller har du pludselig fået nye ideer til designet på din side? Så kan du bruge et til hjælpe med dette

Nye funktioner

 Er der en ny funktion, som kan tage din løsning til et helt nyt niveau? Så kan vi hjælpe med det! Vi kan hjælpe dig med at finde frem til den funktion, der kan opfylde dine krav og med at få den opsat på din side.

Guides

Har du brug for, at vi laver en guide til dig, så du kan se hvordan du selv kan gøre nogle af tingene, så kan du også bruge et klip på dette

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig eller hvad du skal vælge, så se nedenfor hvordan du kan kontakte os

Kontakt os idag

Du er også velkommen til at ringe til os

Scroll til toppen