Hvordan starter jeg en hjemmeside eller webshop?

Jeg vil i dette indlæg, samt nogle af mine andre indlæg prøve at forklarer hvad der skal til før man kan få en hjemmeside eller en webshops, som ser professionelt ud. Jeg vil også prøve at fortælle hvorfor det nogle gange er bedre at betale sig fra det. Jeg vil komme med fakta og informationer fra mine egne erfaringer. Jeg vil også løbende tilføje mere til dette indlæg.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig her på siden eller på info@vkmmedia.dk hvis der er behov, så er du også velkommen til at ringe på 31 35 51 57 

Indhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  Indledning

  Der er mange som ønsker at starte en hjemmeside eller webshop, men ved ikke hvor meget arbejde der er i det. Det er også derfor at det nogle gange kan være dyrt at få folk til det. Der er også mange der kommer lidt galt afsted, når de efterspørger en hjemmeside, da de så siger at de senere vil have en webshop. Dette bør være en ting, som man skal overveje inden at man overhovedet går i gang, da hvis man først vil have lavet en hjemmeside og bagefter en webshop, så kommer man nogle gange til at betale double pris for det.

  Valg af system

  Der findes mange forskellige systemer til at lave hjemmesider og webshops med. Personligt var min første webshop lavet i et system, som hed OScommerce. Det var det stort hit dengang for 15 år siden. Jeg har desuden i mange år arbejdet i det shopsystem som hedder Magento, som virkeligt er noget der rykker hvis du vil have en toptunet webshop, men prisen er også derefter. En pris på en Magento webshop ligger typisk fra 20.000 kr og op. Og for mange iværksætter og små virksomheder, er det rigtig mange penge. Specielt når man tænker på at vi selv tilbyder at lave en webshop fra kun 4.599 kr. som stort set kan det samme. 

  De mest populærere systemer

  Nedenfor kan du se hvilke systemer der er mest populærere og hvor stor markedsandel de har. (Tallene er fra Februar 2020)

  Hvilket tema skal jeg vælge?

  Der findes rigtig mange forskellige temaer til WordPress og Woocommerce. Det er her mange laver den første fejl, da de vælger at gå med et gratis tema. Der er ikke nogen som lave en gratis tema uden at lave et betalt tema, som kan lidt mere. Desuden er der også tit rigtig mange begrænsninger når du vælger at bruge et gratis tema. Når man betaler for et tema, så får man bare det mere og flere funktioner.

  Men stadigvæk er det lidt af en jungle at vælge det rigtige.  Men en ting du skal være opmærksomt på når du så vælger at købe et tema, er efter min mening, muligheden for at tilpasse det selv mest muligt. Dette gøres ofte med det man kalder en page builder, som man nogle gange får med i en gratis udgave, når man køber et tema. Men igen så får man bare det mere, når man betaler for det.

  Vi er selv rigtig glade for at bruge det tema som hedder Astra Pro, da det giver rigtig mange tilpasningsmuligheder, specielt når man samtidigt bruger Elementor Pro til at bygge siden med. Du kan i læse mere omkring Astra Pro på deres hjemmeside her eller læse det indlæg vi har lavet her i vores blog 

  Skal jeg betale for alt det selv?

  Både ja og nej. Du behøver ikke at betale for det, hvis du vælger at vi skal lave din hjemmeside eller webshop, da det er med i prisen. Men hvis du ønsker at have alle rettighederne selv, så er det da en ting, som vil være en fordel.

  Skriv en kommentar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Scroll til toppen