Hvordan gør jeg min hjemmeside hurtigere?

At have en hjemmeside er én ting, noget andet er om den er hurtigt. Du skal tænke på at din hjemmeside er lidt ligesom en lille computer, der skal holdes opdateret og optimeres, så den virker bedst, både for dig og dine kunder. Jeg vil i dette indlæg prøve at fortælle hvorfor det er vigtigt at optimere sin hjemmeside og hvordan man kan gøre det.

Indhold i dette indlæg

Sådan finder du ud hvad din hastighed på din hjemmeside

Det første du skal gøre er at gå til den side som hedder developers.google.com/speed/pagespeed/insights/

Forstå Google Page speed

Når du tager speed testen, så kommer der nogle forskellige ting frem på skærmen. Jeg vil her prøve, at forklare hvad de forskellige ting betyder

First Contentful Paint

Largest Contentful Paint (LCP)?

LCP står for Largest Contentful Paint, på dansk ville man nok oversætte det til største indholdsmæssige udfyldning. Værdien måler brugertilfredshed, ligesom de to andre core web vitals måleværdier gør.
LCP er en måling af hvor lang tid det tager for det primære indhold af en side at downloade og blive klar til, at der kan bruges. Det der måles, er det største billede eller indholdsstykke som bruger kan. Andre ting på siden tæller ikke med i denne måling.
Typisk vil der være billeder, videoer, baggrundsbilleder eller store tekststykker i eksempelvis en paragraf.

Hvordan gør jeg den så hurtigere?

Der findes mange forskellige løsninger på hvad du kan gøre for at optimere hastigheden. Jeg vil anbefale at du køber adgang til disse 2 programmer, som jeg nævner nedenfor.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen