Hosting

Hosting - Hvad skal jeg vælge?

Når du skal have en hjemmeside eller en webshop, så kræver det at du har et webhotel og et domæne. For at forklarer det kort, så er et Webhotel lidt ligesom en bil og domænet er nummerpladen. Nu mindre dit webhotel er jo langsommer kører det, men hvis du blot skal kører små ture, så behøver du jo ikke en Ferrari. Så jeg vil anbefale at du finder et sted hvor du kan skaler op, hvis der er behov for det. Men der er nogle grundlæggende regler, for hvad man bør have hvis man har en hjemmeside og en webshop. Nedenfor kommer der et eksempel fra et af de firmaer som vi anbefaler 

Hvis man f.eks. tager Blackhost, som er et firma fra Egtved i Danmark, så tilbyder de nogle meget billige pakker, men du skal vælge størrelsen på webhotellet efter dit behov.

Hvis du vælger Nano pakken til 9 kr. pr. måned, så for du et meget lille webhotel, som gør at du kan starte stille og roligt ud, med at bygge din hjemmeside. Men du skal være opmærksom på at det ikke er specielt meget plads til at oploade billeder og andre ting til din hjemmeside. 

Hvilken en skal jeg vælge?

Som en tommelfingerregel, så siger man at hvis du skal have en hjemmeside, så skal du have et Small webhotel, men hvis du skal have en webshop, så kræver det lidt mere, så her skal du vælge Medium pakken. Man kan altid skalere op eller ned hvis der er behov. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller noget, så er du meget velkommen til at ringe til os, eller skrive en mail

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen