Hjemmesider
Vi designer din hjemmeside fra bunden, så den passer netop til dit behov. Vi tilbyder altid at lave et udkast til hvordan den kan se ud.
Priser fra 3499,-

Hjemmesider i WordPress

Ny hjemmeside?

Skal du have lavet en hjemmeside eller har du en hjemmeside, som har brug for et nyt design? Så er du kommet det rigtige sted. Vi tilbyder at lave din hjemmeside i WordPress, med et unikt design netop til dig. Vi tilbyder altid at lave en udkast til hvordan din hjemmeside, kan komme til at se ud.

Responsive design

Responsive design betyder at din hjemmeside automatisk tilpasser sig størrelsen på den enhed, som kigger på din hjemmeside. På denne måde behøver du ikke at skulle have lave flere forskellige hjemmesider. Hvis du ønsker at din hjemmeside ser ud på en specielt måde enten på mobil eller IPad, så tilpasser vi selvfølgelig det.

2 valgmuligheder

Hos os har du 2 valgmuligheder når du bestiller os til at lave din hjemmeside. Du kan vælge at vi køber og betaler for dit tema og de plugins der skal bruges til siden. Eller du kan vælge at købe tingene selv og dermed have alle rettighederne til dem. Det ene kommer ikke til at koste mere end det andet. Vi anbefaler at du køber Astra Pro som tema. Med hensyn til plugins, så afhænger det af hvad din hjemmeside skal kunne,men som minimum Elementor Pro. Nedenfor kan se hvilke plugins vi anbefaler og har gode erfaringer med. Du kan også trykke på linksene, for at komme til deres hjemmeside.

Hos os får du altid

Tilfredshedsgaranti

Vi er først færdig med opgaven, når du er helt tilfreds med den.

Ingen bindingsperiode

Hos os har du ingen bindingsperiode, så når hjemmeside er lavet, så er det din.

Opsætning

Har du brug for at vi opsætter din nye hjemmeside, så gør vi selvfølgelig også det

Vejledning

Med mange års erfaring med webdesign, så står vi klar med råd og vejledning til hvordan du får mest ud af din nye hjemmeside

Scroll til toppen