Hjemmesider
Vi designer din hjemmeside fra bunden, så den passer netop til dit behov. Vi tilbyder altid at lave et udkast til hvordan den kan se ud.
Priser fra 3499,-

Hjemmesider i WordPress

Skal du have lavet en hjemmeside eller har du en hjemmeside, som har brug for et nyt design? Så er du kommet det rigtige sted. Vi tilbyder at lave din hjemmeside i WordPress, med et unikt design netop til dig. Vi tilbyder altid at lave en udkast til hvordan din hjemmeside, kan komme til at se ud.

Responsive design

Responsive design betyder at din hjemmeside automatisk tilpasser sig størrelsen på den enhed, som kigger på din hjemmeside. På denne måde behøver du ikke at skulle have lave flere forskellige hjemmesider.

Hos os får du altid

Tilfredshedsgaranti

Vi er først færdig med opgaven, når du er helt tilfreds med den.

Ingen bindingsperiode

Hos os har du ingen bindingsperiode, så når hjemmeside er lavet, så er det din.

Opsætning

Har du brug for at vi opsætter din nye hjemmeside, så gør vi selvfølgelig også det

Vejledning

Med mange års erfaring med webdesign, så står vi klar med råd og vejledning til hvordan du får mest ud af din nye hjemmeside

Hosting

At vælge det rigtige webhotel til din hjemmeside, kan være en jungle, da man nogle gange vælger noget der enten er for stor eller for lille til ens behov. Nedenfor har vi listet 2 firmaer, som vi anbefaler. 

Små hjemmesider og webshops

Blackhost.dk er et lille firma, som tilbyder domæne og webhoteller til billige penge, plus at de har en god og hurtigt support. Du kan få et webhotel fra kun 9,- pr. måned. for deres mindste. De tilbyder også lidt større pakker. 

 

Mellem og store webshops

Hosting4Real er et godt valgt hvis du regner med at have en lidt større hjemmeside eller webshop. Priserne er lidt højere, men man får også noget for pengene. Hurtig server og masser af plads. Deres priser starter fra 42 kr. ex moms.

Er du i tvivl om hvilken hostingløsning, som du skal vælge? Så er du meget velkommen til at kontakte os på info@vkmmedia.dk, 31 35 51 57 eller via vores kontaktformular, som du finder her

Scroll til toppen
Kurv