Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

VKMmedia
Kildegade 40 2 – C
8700 Horsens
Telefon: 31355157
E-mail: info@vkmmedia.dk

Når vi laver aftaler

Når vi laver aftaler med vores kunder, er det vigtig at både kunden og os, er enig om opgaven. Det betyder at vi bl.a. tager et depositum på 2000,- DKK. Når vi laver en aftale med vores kunder.
Hvis der laves en aftale om en serviceaftale, så binder du dig i 12 måneder. Aftalen kan selvfølgelig blive ophævet af begge partner, hvis vores samarbejde ikke fungere. 

Priser

Det kan ske at der er behov for nogle ekstra plugins, som vi sætter på kundens konto, vi tager KUN den pris det koster hos den udbyder. Dette vil ikke ske uden skriftlig aftale med kunden. Vi prøver også at samle forskellige populære plugins, så prisen bliver lavere for vores kunder. 

Moms

Alle vores priser er inkluderet  moms, da vi gerne vil vise en faktiske pris. Hvis der er behov for en faktura, hvor prisen er eksklusiv moms. Så send os en mail, så laver vi fakturaen efter dit ønske

Betaling

Her hos VKMmedia tilbyder vi dig at betale på følgende måder:

  • Visa
  • MasterCard
  • Bankoverførsel (*Efter aftale)
  • MobilPay (*Efter aftale)
  • PayPal

Vi er til at snakke med

Hvis der er nogle ting, som man gerne vil have ændret i vores aftale, så er vi til at snakke med. Også hvis aftalen skal stoppes igen. Det skal være fair, for begge partner.

Scroll til toppen