Velkommen til 

Din leverandør af kvalitetsstaldstrøelse

DK Strøelse forhandler kvalitets staldstrøelse til den kræsne hesteejer, der ønsker et produkt til en god pris.
Alle vores produkter er svensk produceret af kvalitets råmaterialer. Alle spåner og træpiller er produceret af hovedsageligt svensk fyr og gran. Tørven er hentet i svenske tørvemoser.
Halmpiller er produceret i Sverige af dansk importeret kvalitets halm.

Vi tilbyder priser med landsdækkende levering

Vores produkter:

Vores Spåner er velegnet som bundstrøelse til din gnavers bur – 1 pakke = ca. 25 kg
Spånerne er fremstillet af ubehandlet fyr og gran, og er uden kemiske tilsætningsstoffer.
Læs mere her

Vores grove spåner er fremstillet af nåletræer, spånerne har en rigtigt god struktur og er velegnet til heste og fjerkræ.
Læs mere her

candbios staldpiller er et 100 % naturligt produkt. Bløde staldpiller med høj opsugningsevne, som er nemme at muge ud, til hestebokse og andre dyrebokse i lignende miljøer. Fremstillet af svenske træspåner, hovedsageligt fra gran, og helt uden tilsætningsstoffer. Støver betydeligt mindre end mange andre typer strøelse

Læs mere her

Scandbios træpiller er et 100 % naturligt produkt. Scandbio’s træpiller har et fugtindhold på 6-8 %, hvilket er en fremragende værdi.

Læs mere her

Perfekt som strøelse i bokse. Binder fugt og ammoniak bedre end træpiller og spåner. Tørvestrørelsen afgiver færre ammoniakdampe end andre typer dybstrøelse. Det er også godt for dyrenes hove. Det sure miljø i tørven gør, at der ikke er nogen vækst af bakterier i sår. Sammenlignet med spåner, der bruges halvt så meget tørv. Det giver en god økonomi og en mindre mødding at tage sig af.

Læs mere her

VIDA Stallströ er fremstillet af nåletræer, spånerne har en rigtigt god struktur og er velegnet til heste, fjerkræ og gnavere.

Læs mere her